Vanliga frågor

Jag har nyss startat en liten hantverkarfirma och behöver kunna göra fakturor till mina kunder. Är Ediboard rätt system för detta ändamål?

Ja, med försäljningsappen och faktureringsappen kan du skapa snygga fakturor som du antingen kan skicka per post eller som automatisk epost. Med dessa appar får du full insyn i vilka fakturor som är betalda eller fortfarande ligger som obetalda. Du kan dessutom med enkelhet skapa fakturapåminnelser och kreditfakturor i dessa appar.

Jag har en butik och skulle behöva ett billigt kassasystem. Stöder Ediboard streckkodsläsare?

Ja, du kan med enkelhet ansluta en streckkodsläsare via USB och använda försäljningsappen som kassasystem. Känner du sedan att du vill utnyttja automatiken till de övriga apparna kan du lägga till dem när du vill.

Jag är en ny företagare och har ganska dålig koll på bokföring osv. Kan ni hjälpa mig med detta?

Absolut! Man är alltid välkommen att fråga oss om systemets funktionalitet och man kan även kontakta oss om praktisk hjälp med t.ex. bokföringen behövs. Vi samarbetar med bokföringsbyråer som kan sköta såväl löpande bokföring, bokslut och övrig konsultering.

Jag har en liten bokföringsbyrå som söker ett bra, billigt bokföringssystem att sköta min verksamhet i. Lämpar sig Ediboard för detta?

Ja, för närvarande kan dock bara en användarprofil användas per företag och vice versa. Bokföringsbyråer kan dock helt gratis skapa ett särskilt användarkonto för bokföringsbyråer och administrera flera företag från sin bokföringsanvändarprofil. Användarkontot för bokföringsbyråer fungerar alltså som en gratis plattform till vilken vanliga användarkonton kan kopplas.

Vad kostar det att använda Ediboard?

Ediboard är betydligt billigare än sina motsvarigheter på marknaden. Faktum är att vi erbjuder försäljningsappen och lagerappen som grundfunktioner helt gratis. Vi vill erbjuda ett administrationssystem till ett riktigt bra pris. Se vår prislista under fliken Appar.

Hur kommer jag igång med Ediboard?

Det är väldigt enkelt att börja använda Ediboard. Det enda du behöver göra är att registrera ditt konto, vilket tar max 1 minut, välja vilka appar du vill använda och sedan är det klart att börja använda programmet. Om du t.ex. väljer att använda bokföringsappen kommer en standardkontoplan med alla kopplingar till de övriga apparna att genereras automatiskt.

Verksamhetsorter

Stockholm
Helsingfors
Åland

Följ oss

Våra leverantörer

Windows Azure