Blogg

Gott nytt räkenskapsår!

Postad: 2015-01-02 | Av: Tommy - Postad i Nyheter

Vi på Ediboard önskar Dig en riktigt god fortsättning på det nya året och hoppas att det förra räknades bort med pompa, ståt och champagne!

För de allra flesta företagare innebär årsskiftet att föregående år ska sammanfattas med ett bokslut. De allra viktigaste delarna i ett småföretags bokslut är balans- och resultaträkningen. I Ediboard kan man i rapportappen när som helst ta ut dessa rapporter för att se hur företaget presterar och hur den ekonomiska ställningen utvecklas.

Kom ihåg att göra eventuella bokslutsjusteringar, som t.ex. periodiseringar om det vid bokslutstidpunkten finns kostnader som hör till 2015.

P.s. Innan du börjar bokföra händelser på 2015 måste ett nytt räkenskapsår läggas till i dina användariställningar. Detta är dock någonting som systemet påminner om när tiden är kommen.

Vi önskar dig allt gott och ett framgångsrikt 2015!

Team Ediboard

Om bloggen

Denna blogg finns till för att hålla våra nuvarande och framtida kunder uppdaterade om t.ex. ny funktionalitet i systemet men även för att informera om pågående kampanjer. Vi reserverar oss för eventuella skriv- och sakfel i bloggens inlägg.

Kategorier

Verksamhetsorter

Stockholm
Helsingfors
Åland

Följ oss

Våra leverantörer

Windows Azure